Pagina's

About me

Hoooii ! Dit is de 'about me' pagina.. nou dat spreekt wel voor zich toch?

Ik ben Susan, oftewel Suzely of Sayuri. Waarom die bijnamen? Suzely is ooit verzonnen door een vriend van me, zit verder niet echt een betekenis aan, maar bij Sayuri wel! Dat betekend namelijk kleine lelie in het japans, en Susan betekend ook lelie. Vond het wel leuk en bijpassend. niet dan?
Ik ben 15 jaar oud en ben jarig op 17 april. daar valt niet zo veel aan uit te leggen haha, dat is gewoon een feit ;)
Ik woon in nieuwegein, ben daar geboren en getogen! en voorlopig niet van plan om daar weg te gaan. Nieuwegein ligt aan de rand van utrecht, voor de gene die daar geïntresseerd in zijn haha! De meeste mensen uit nieuwegein shoppen ook vaak in utrecht want daar hebben ze wél een H&M en andere leuke winkels. Ze hebben pas wel een nieuw winkel gedeelte in nieuwegein aangebouwd met een New Yorker, Coolcat, Man at work en allemaal andere winkels. Wel leuk! :)

Ehm, genoeg over het winkelcemtrum haha! Hobby's.. eh ja ik heb hobby's! Ik fotografeer & teken bijvoorbeeld graag! Niet echt bepaalde dingen, ik fotografeer en teken gewoon alles wat ik tegen kom en wat los en vast zit haha.
Verder luister ik ook graag naar muziek, heb ooit nog poging gedaan om gitaar te spelen maar dat werd niks. ik zat wel op les maar hoorde opeens niks meer van die jongen die mij les gaf haha.. ja dan niet heh ;)
Ik hou heel erg van dieren, ik heb nu dan ook 3 katten, een hond en een vogel. maar heb echt van alles gehad hoor, krabben, kikkers, hamster, konijn, vissen, katten, honden, noem maar op eigenlijk..
Verder ben ik best wel een beetje social media verslaafd, facebook, twitter, hyves, msn ect. u can add me if u like!

Email: houdenvanvooraltijd@hotmail.com
Twitter: SayuriSuzely

Nou dat was het dan wel zo'n beetje..
Je mag me altijd alles vragen, en of je antwoord krijgt zie je dan wel haha!

Kusjee Suus !